top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Vårkänslor

Den här helgen har varit helt magisk och det har till 99% berott på vädret, helt galet egentligen hur man får energi såfort backen är torr och solen skiner, vi har fått så galet mycket gjort här på gården.

Jag har städat ur hela växthuset, piffat iordning hos kaninerna och pysslat i stallet. Dessutom har jag hunnit så en hel drös med sommarblommor som nu står under växtbelysning i vår tvättstuga. Jag älskar den här tidiga våren, de är liksom noll stress för egentligen är det för tidigt att börja med alla vårbestyr för vi vet ju att det kommer både 1 och 2 bakslag, det gör att varenda lilla vårsyssla känns som en liten tjuvstart vilket är så härligt tycker jag!


Idag kom Jasmina och Emelie hit för att avsluta den plåtning vi gjorde förra veckan. Emelie är vår praktikant och vi börjar verkligen vänja oss nu med att vara en person till, kommer bli tomt när Emelie är klar med sin praktik hos oss.

Dagar vid datorn är inte mina favoriter, iallafall inte när de handlar om timmar för då kryper de rejält i min rastlösa kropp. Vill helst bli klar med all efterbearbetning av bilder på en timma men riktigt så fort går de inte alltid.

Ser ni föresten vad fint vårt trapphus blivit? Har målat de i min egna kulör Kubel Honey och blev så nöjd. Är dock inte riktigt klar, vem blir nånsin klar? Det ska jag kanske ta tag i någon resning dag framöver.

Senaste veckorna har vi haft många plåtningar och vi har nog inte riktigt insett förens nu hur ovanligt mycket jobb vi har speciellt för att vara den här tiden på året, de är lätt att bara rusa fram och in i nästa jobb men nu ska vi unna oss lite ledigt mot slutet av veckan Jasmina och jag och fira in både våren och jobben vi gjort! Måste absolut bli bättre på att fira, för när man inte har någon chef som snällt klappar en på axeln är de lätt att glömma bort den delen, mer bubbel åt oss helt enkelt!


Hej solen!Imorgon ska jag på rekvisitajakt och försöka få iväg lite kvitton och filer till min revisor, sen ska jag äta lunch med mamma, kanske i solen!

Har ni också vårkänslor?


Ha det fint så länge!747 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page