top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

UtekökI helgen flyttade vi bokstavligt talat ut, vårt utekök fick sig en rejäl sommar uppfräschning med lite puts och oj vilken skillnad det blev. Vi tog bort kolgrillen då vi mest använder gasolgrillen nu för tiden och fick därför mer arbetsyta. Ett utekök känns så himla lyxigt och många dagar när vi har huset fullt av ungar känner jag mig som en mattant som inte gör annat än att bre mackor, koka pasta, hälla upp youghurt och hacka frukt. Nu kommer mattanten flytta ut, med oslagbar utsikt över min snittblomsodling och ponnysarna. Nu vill jag nog inte göra annat än att hacka frukt faktiskt!


Istället för stora svarta plåtluckor så har vi nu öppet nedtill och får automatiskt lite mer ordning och reda. Jag är nämligen en expert på proppa in skit i stängda utrymmen och ni anar inte hur skräpigt det var där inne. Där grillen stod ska vi på sikt sätta en kran så vi får vatten dit, tills dess kör vi vattenslangen!
Färska örter och favoritskålar!En gurka jag fick av bästa Malin och Anna, det växer så det knakar och vi äter gurkor som godis här hemma!Bianca föredrar dock Piggelin!

Nya knivar från Global, hejdå slöa gamla knivar nu hackar jag som värsta mästerkocken!


Grillad majskyckling och mangosalsa, lever på det just nu!


Har fått så galet mycket gjort i helgen och samtidigt lekt så mycket med barnen, jag älskar att fixa och dona tillsammans med dem. Nu är jag dock trött som tusan och tänker ta en dusch och hoppa i säng!

Kram och godnatt

4 273 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Äppelgalette

Jordgubbsglass

bottom of page