top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Ulriksdal- Mitt Happy Place


Hej fredag! Idag tog barnen och jag ledigt och åkte till Ulriksdals trädgårdar med barnen och min granne Madelene och hennes Lycke. Jag åker dit ofta, har alltid gjort. Oavsett årstid så händer det något med mig när jag får botanisera runt bland alla blommor i de stora växthusen, ta en promenad runt trädgårdarna och köpa med mig något blomma hem. Mitt Happy place!


Jasmina och jag brukar köra lite "After Work" här i veckorna, om och när vi hinner klart ett jobb lagom till lunch så åker vi hit en sväng!

Inte nog med den härliga atmosfären här så har de typ den godaste vegetariska buffén jag vet.


Hollie var fredagsfin i finaste klänningen från Soft Gallery!Även om jag tycker just den här tiden är en lite trist mellanperiod vad gäller blommor och växter så har det verkligen lyckats skapa ett ultimat höstmys på ulriksdal just nu!


Pumpor till Halloween förstås!Efter lite fika och lunch gick vi ut och lekte under äppelträden, solen sprack upp och det kändes som den finaste höstdagen på länge!

En sån här båge står på nästa års trädgårdslista, hur fint?Med en vegetarisk buffé i magen, lite sol på kinderna och några snittblommor med mig hem så känner jag mig redo för helg och håller tummarna för att solen ska kika fram även då.

Önskar er en fin helg!

469 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Påsken

bottom of page