top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Tulpaner


Det är en underbar tid nu, jag njuter så oerhört av livet som alltid den här tiden på året. Som att inget kan få mig på dåligt humör. Idag brände Jasmina och jag av sista jobbdagen innan lite långledigt och mitt bland allt fotande och bakande så sprang jag ut i trädgården och snodde ihop den här makalöst vackra buketten. Aldrig har jag älskat tulpaner så mycket sen de här sorterna ploppat upp i min trädgård. Angelique och La Belle Epoque!Den här underbara kannan köpte jag hos min vän Katrin Bååth här om dagen, hon är precis lika fin som tulpanerna den människan. Finns nog ingen som kan peppa och lyfta mig på ett sånt possitivt sätt, känner mig liksom alltid 3 meter lång när jag lämnar henne. Vi har dessutom så galet roligt projekt på gång, pirrigt så in åt tusan men oj vad det kommer bli bra!

Kannan kändes som gjord för tulpanerna!

Nu väntas några dagar ledigt med barnen och vi tänker spendera tiden i trädgården, växthuset är proppfullt med plantor som väntar på att bli utplanterade och jag har redan börjat lite smått. I helgen ska vi sätta några sommarblommor och jag längtar så in i bomben tills växthuset är tomt och bord och stolar åker in, redo för långa kvällar med god mat och vin, nu får man knappt plats där inne!


Hörrni, vi har fått kaninungar också! Vet att det är många som skrivit och vill köpa kaninungar och nu är dem här! Skicka ett mail till mig annakubels@gmail.com om ni är intresserade!


Hej så länge!

723 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page