top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Trädgårsplock

Äntligen är tiden här då man kan gå ut och plocka en bukett blommor i sin egna trädgård, i år tidigare än någonsin dessutom. Tack vare att jag i höstas en regnig helg petade ner mängder med tulpanlökar i jorden och alla de jag satte på framsidan av huset där solen ligger på blommar nu helt magsikt fint. De på baksidan dröjer nog någon vecka eller två innan de slår ut, men är man ivrig kan man knippsa av dem och ta in så slår det ut snabbare.


Det rosa tulpanerna är en favorit som heter Angelique och ser nästan ut som en ros eller pion, älskar! En annan stor favorit är La Belle Epoque, det är roströda/rosa. Mina har inte riktigt slagit ut ännu!Ser ni vad fin?Nu blommar också häggen och doften är ljuvlig!

Jag fullkomligt älskar den här tiden, njuter varenda sekund.

Får jag önska så önskar jag liite mer värme så man kan dra på sig en sommarklänning, men snart är vi där!Idag har Bianca och jag hängt i trädgården hela dagen, preppat alla rabatter, odlingslådor och grävt ner 3 buskrosor.

Dessutom snodde jag barnens sandlåda Johan snickrade förra året och gjorde till odlingslåda, barnen har i princip aldrig använt den ändå.

Nu står den utanför växthuset och får bli vår lilla örtträdgård i sommar, blev så himla bra!


Imorgon ska jag till Jasmina och hänga med Malin, Anna, Anja och Alex, tjoohoo vad jag längtat efter det!

Kram på er!528 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page