top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Tisdag


Det är riktigt Aprilväder idag och odlaren i mig jublar när det äntligen kom lite regn, känns som hela trädgården blev liite grönare efter nattens regn. Jag jobbar hemifrån idag, planerar två plåtningar nästa vecka, svarar på mail och skickar in ett samarbete för godkännande. Även om jag älskar att vara på vift och stå på plåtningar så gillar jag de här dagarna så mycket, bara jag i ett tomt hus.


I min lilla favorithörna här hemma. Ser ni Ginkon där till höger? Den har stått som en gigantisk vandrandepinne nere i tvättstugan hela vintern och såfort jag flyttade upp den till matsalen sa det poff så blev den grön igen, så himla nöjd att den överlevde.


Den här fina lampan fick flytta hit istället, tycker det blev så fint att ha den där!

Helt klart mitt bästa auctionsfynd på senaste, ibland ska man ha tur. Jag var nära på att lägga vantarna på en nytillverkad men ville ju så gärna ha en gammal i det här cremevita nästan ljusgula tyget. Så glad för den här lampan!


På bordet, två veckor gammal fjärilsranunkel. Från mörkt roströda till kritvita och lika fina då som nu!

Idag fick jag dessutom en riktig skatt i brevlådan, en målning av lilla Bianca i vår snittblomsodling i somras målad av bästa Kajsa Hagelin @kajsavisual. Visst är den ljuvlig?

Dessutom ett så fint svanprint, jag som älskar svanar! TACK!


Ni hittar mig med datorn i knät någon timma till innan jag flyttar ut till växthuset, insåg igår att jag hade en hel del som behövde skolas om till lite större krukor!


Hoppas ni får en bra tisdag!

Kram från mig

1 100 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page