top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Te, tankar, jobb och en tid för planering.


Måste erkänna att jag tycker det är ganska skönt att Januari börjat i det långsamma slaget, och att det känns som vår ute i luften. Tittar på filmer från förra året och då hade vi nästan 20 minus prick igår, mängder av snö och mitt under den allra kallaste dagen när vi gick fram och tillbaka på gården med vår ponny Bella som fick kolik så förfrös jag 4 tår, men vad är väl det när man kämpar för sin lilla ponnys liv. Samma kväll fick vi ta bort Bella på Ultuna djursjukhus. Många tårar rullade ner från mångas kinder de dagarna. Tänker också på hur fort ett år går, men också hur mycket man hinner med? Av den anledningen känns det alltid så överdådigt att planera sitt år tycker jag, jag kan ju knappt planera en månad framåt? Luststyrd till 100% och de där andra viktiga sakerna som jag absolut inte har lust med, det skjuter jag upp ofta helt utan dåligt samvete. Sån är jag!

Men mitt liv verkar ju funka fint ändå? Tänker att planering inte behöver vara allas grej.


En arbetsdag i januari för mig kan innebära en stunds pinnande på pinterest, tid att spara ner inspiration inför ett kommande möte. Dricka te, svara på mail, fakturera och häfta fast kvitton på ett A4-papper, i år tänker jag benne mig vara i tid med att skicka in alla papper till min revisor. Vi får se om jag klarar det!Livsjournalen ligger där och väntar på mig, vågar ju knappt skriva i den så fin som den är. Sen är de ju det där med planering och att skriva ner saker, det är ju inte min grej. Men tänker att jag ska prova. Mest för att få skriva lite vilket man gör så sällan nu för tiden när allt istället skrivs på datorn.


Jag ska ju blogga om mina dagar på Villa Strömsfors förra veckan också, kanske hinner jag de ikväll. Fotade inte så mycket utan försökte lägga undan kameran och istället umgås och supa in varenda sekund. Jag lyckades bra med det och hade 2 riktigt bra dygn.


Nu ska jag jobba vidare med kvitton och mailen. Hoppas er dag blir fin!

Kram från mig

922 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Påsken

bottom of page