top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Te och tankar

Förra veckan var de sportlov och jag balanserade jobb och ledighet med barnen, Johan flög till Kiruna och spelade in film och var borta hela veckan. Vi njöt av vårsolen och jag kände verkligen mycket jag behövde en planlös vecka, att ständigt behöva vara kreativ med tighta deadlines och jobb som avlöser varandra, de suger lätt musten ur än och när nästa uppdrag ska påbörja känns de ibland som att kreativiteten blir helt nollställd. Så skönt att få skrota runt hemma, upptäcka små vårtecken i rabatterna och pyssla lite smått här inne. Jag har dessutom hunnit måla klart hallen och trapphuset, bara en sån sak!

Ett litet knippe luktärt på sängbordet, tänk att de snart kan plockas oändligt med såna här i trädgården. En av mina absoluta favoritblommor!


I lördags mös vi till de extra och åt sen frukost i matsalen, här nere äter vi nästan aldrig bara familjen utan endast om vi har vänner över eller när vi firar födelsedagar, jul eller påsk. Men så ibland så tänder vi en brasa och hänger här bara vi, barnen älskar det!Hollie tänder ljus, Bianca blåser ut ~ en lek som kan pågå tills en hel tändsticksask är slut!Just nu är det sån jäkla harmoni bland barnen, nästan alltid går saker och ting smidigt, de sover hela nätterna, nattas tillsammans och är för det mesta ganska sams. Tänker på hur det var för bara ett år sen när jag slet mitt hår över några dygn ensam med barnen. Det blir lättare och lättare! Är det snart de blir stora och problemen lika så?

Prick nu vill jag stanna tiden!


Förra veckan fick jag ett så härligt paket från min vän Kristin från hennes Klco bland annat med ett så gott te, ni bara måste testa hennes teer, så goda!! Tyckte den här teburken var så himla fin också!Ida gav mig finaste äggen förra veckan, det får mig att vilja skaffa egna höns. Men nånting säger mig att de räcker med de djur vi har? Kan ju snart titulera mig som bonde annars!Idag kickade vi igång veckan med att handla rekvisita till morgondagens plåtning. Vi började med en sväng förbi Årsta för att köpa blommor och vidare på jakt efter en spjälsäng. Band kransar av brudslöja och strök sängkläder, åt räksallad och laddade inför imorgon. Håller tummarna att solen kikar fram imorgon för vi har nämligen beställt magiskt ljus hela dagen.

Känns skönt att börja veckan lite mjukt såhär, vi skämtar alltid och säger att vi inte brukar jobba måndagar och fredagar men de finns absolut en del allvar i det. En dag att ladda upp och en att varva ner, viktigt båda delar tänker jag :)


Nu ska jag slänga mig på soffan och titta på serier!

Hej så länge!
527 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page