top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Svamprisotto och höstmys

I annonssamarbete med Cervera


För några veckor sen dukade jag och Jasmina upp till höstens allra härligaste lunch, band en vacker krans av rönnbär och dukade med fint porslin från Cervera. Jag gillar ju verkligen att blanda färger och mönster när jag dukar men ibland tycker jag de blir som allra finast att hålla det simpelt och det här porslinet är verkligen det perfekta basporslinet.

Kransar hör inte bara julen till, tänker att man minsann kan ha en krans över bordet året runt. Bara plocka det som finns ute i naturen och hänga upp. Fint ändå att ha samma krans men att förnya den i takt med årstiderna. I år är det ett överskott med rönnbär så det fick bli basen till höstens krans.


Jag fullkomligt älskar svamprisotto, gärna toppad med pinjenötter, knaprig sparris, ruccola och massvis med ost. Tröttnar aldrig på denna rätt! Vill ni veta vårt bästa recept? Kika in här hos Cervera så får ni se!

Den här gröna gjutjärnsgrytan är perfekt till risotto eller härliga grytor nu i höst. Visst är färgen fin?


Vill ni se mer av lunchen? Kanske är ni även nyfikna på att se vad vi åt till efterätt? Klicka er in här hos Cervera så får ni se!

505 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Äppelgalette

Jordgubbsglass

bottom of page