top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Söndag


Hej söndag!

Vad gör ni idag? Här hemma går dagen lite i slow motion, precis som jag gillar på söndagar, för lördagar har en förmåga att rusa iväg i raketfart. Vi har börjat julpynta hemmet lite smått och hängt upp några stjärnor, och satt lite belysning ute för hörrni om 1 månad är det julafton. Hur mysigt?


Den här lilla gullisen är inne i en ljuvlig fas just nu, leker mest hela tiden, bäddar, plockar och pratar. Dessutom har hon slutat äta på nätterna, en läggning tar max 20 min och hon sover hela natten till 8.00. Det är lite så man vill ropa HURRA!! Vi är ute på andra sidan känns det som och alla kämpiga läggningar, nattätande, nattskräck och dagar som mest bestått av tjaffs är plötsligt glömt. Ljuvliga lilla Bianca, här kan jag pausa tiden nu, för är inte 2,5 typ den mest underbara åldern? Bianca är väldigt duktig på att prata och har alltid massor att prata om och skämtar hela tiden, sån humor! Jag fullkomligt älskar att spendera tid tillsammans med henne!


Ser ni detta fantastiska print? Det har Kajsa Hagelin @Kajsavisual målat efter ett foto på Hollie och Bianca, blev så oerhört glad när detta damp ner i brevlådan, hon är så makalöst duktig den där Kajsa!Nu ska jag städa vårt konstakt stökiga hus innan jag ska åka iväg och träna och sen blir det middag med familjen! Hoppas ni har en härlig söndag!


614 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Påsken

bottom of page