top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Sommarminnen som julklapp

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Framkalla

Som så många andra har jag mobilen konstant proppfull av bilder, och jag fullkomligt älskar att ligga och bläddra bland bilderna, minnas tillbaka och beundra. Den här sommaren fotade jag så mycket, jag var ledig med barnen i nästan 6 månader och vi hade den bästa sommaren någonsin. Jag har därför printat en hel ask full med somriga minnen och tänkte sätta några på väggen och ge bort några på årets julklappar.

Hos Framkalla finns mängder med olika smidiga sätt att printa sina bilder och jag gillar nog de här formatet allra bäst 10x13. Fint att rama in men också fint att sätta på väggen bara som de är tycker jag.

Hos Framkalla kan man också beställa inramade bilder och jag valde att printa två av mina absoluta favoriter från i somras, här är en av de. Bianca bland alla Dahlior!

Jag gillar att kunna ge bort ett foto som redan är inramat och redo att hängas upp och dessa blir verkligen i fin kvalité vilket är viktigt tycker jag!


Mer personlig julklapp än såhär blir de väl knappast!

Om ni anger koden "kubel20" får ni just nu 20% på er beställning hos Framkalla, så passa på att klicka hem de sista julklapparna!

Klicka här för att komma till Framkalla!278 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nytt år

bottom of page