top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Sommarblommor och tankar om det mesta


Den här gigantiska myggnäts-sänghimeln har vi haft i trädgården sedan vi flyttade in här i huset, den flyttas runt och får mestadels agera koja till barnen som fullkomligt älskar den! När jag hängde upp den i vårt stora biggaråträd igår blev Bianca överlycklig och ville bädda där inne, leka tittut och springa runt. Jag var tvungen att plocka fram kameran, fick såna flashbacks från när Hollie var i samma ålder och sprang runt där i myggnätet, i år var hon inte alls road av den och det påminde mig om att allt har en första och en sista gång, blir så tydligt med barn tycker jag!Tänk att hon fyller 2 år om två månader!Den här buketten plockade jag in i helgen, välkommen Juni! Njuter varenda sekund av detta och jag pysslar i trädgården mest hela tiden, alltid jordig under naglarna och något nytt projekt på gång!Den här platsen i huset är min favoritplats, den där soffan från Sika Design är det finaste jag vet och där kryper jag upp ibland när jag vill vara ifred, eller när jag har några vänner på besök och vi samlas och äter något smarrigt och dricker gott. Om jag fick paxa en enda möbel som "min egen" så skulle jag paxa denna, ni vet när man känner att man hittat en möbel man vill skriva sitt namn på, som man kommer släpa med sig hela livet. Soffan Belladonna är isåfall min!

Hörnan har fått sällskap av en gigantisk Ginko, nu vårdar jag den ömt om är lite livrädd att ta död på den. Har nämligen inte superbra erfarenheter av just Ginko!Bella och Bianca fick vaniljglass i fredags, aldrig sett dom sitta så stilla! Det är ett konstant röj på de här två just nu men oj vad jag är glad över att min bästa vän har barn i precis samma ålder, samma faser, samma små problem som blir stora! Så fint att dela allt sånt med någon!Frukost med mitt lilla hjärta, Bianca vaknar allt som oftast runt 6 nu förtiden. Johan och jag kör varannan sovmorgon vilket är det skönaste jag vet just nu men när man väl pallrat sig ner till köket och får spendera någon timma eller två själv med Bianca i köket innan resten av familjen vaknar så är det väldigt mysigt. Vi äter frukost, kanske målar lite. Häller ut ett glas vatten över hela bordet och räknar hur många tår Bianca har. Hon fyller 2 snart och nu verkligen rasslar det till i utvecklingskurvan, hon kan prata långa meningar, som förvisso kräver lite ansträngning att förstå men hon berättar vad hon vill och inte vill, väldigt bestämd, orädd och alltid bjussar hon på en liten show. Så olik Hollie på det viset som var mer lugn och tillbakadragen.Annars då? Jag har två intensiva jobbveckor framför mig, men allt är så kul att det känns som rena lyxen. I veckan fick jag frågan om att få följa med till Södra Frankrike med ett alldeles underbart härligt gäng tjejer och jag sa JA. Ser så mycket fram emot det.


Nu ska jag preppa lite middag innan jag åker och tränar lite! Kram till er
1 174 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nytt år

bottom of page