top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Sommarbad och favoritprodukter för håret

Betalt samarbete med Yves rocher


Så mycket som vi badat den här sommaren har jag nog aldrig badat, sena kvällar, efter middagen eller mitt på soliga dagen. Det bästa doppen har helt klart varit kvällsdoppen och vet ni, sjön här nere vid oss är fortfarande varm så jag tänker kvällsbada ett tag till.

Den här sjön har jag tvättat håret i hela mitt liv, jag och mina bröder tvättade alltid håret här som små och för mig finns det inget härligare.Mitt hår är ofta väldigt torrt, allra minst efter en sommar full av sol och bad därför har jag bestämt mig för att testa balsammetoden med några favoriter från Yves Rocher. Balsammetoden går ut på att utesluta produkter som kan torka ut ditt hår, jag hoppar därför över schampo och använder enbart balsam.


Yves Rochers balsam med avokadoolja som är rik på essentiella fettsyror vilka är kända för sina närande egenskaper och nödvändiga för hårfibrernas balans

Efter balsamet använder jag den här hårkrämen, den ska inte sköljas ut utan förser håret med näring utan att göra det fett eller tungt.

Hårkrämen kan även användas i torrt hår, då drar jag lite i topparna om mitt hår känns frissigt och risigt.Nog om mitt hår, måste bara få berätta om den här härliga handpeelingen. Denna innehåller ekologisk arnica från La Gacilly och jordgubbskärnor som ger en skonsam peeling för händerna så att de blir mjuka och fina. Dessutom tycker jag det är så härligt att peela händerna, ni måste testa!


Ni vet ju att jag älskar Yves Rocher, både för allt vad deras varumärke står för och för alla fantastiska produkter. Jag har testat så många och skaffat mig favorit efter favorit. Deras smink är helt ljuvligt och kanske skulle ni vilja ha ett inlägg om just det? Tills dess måste jag bara be er prova det här lystergivande highlighterstiftet!444 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page