top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Sommarbad


Mitt bland all syren så har vi en liten berså, med tjusigt golv och allt. Vi har aldrig riktigt kommit fram till vad vi ska ha där? Samtidigt är den lite för fin för att bara slänga bort, och några utemöbler där vore onödigt då vi har minst 4 andra ställen att hänga vid. Ett utespa då? Så fick de bli och vi kånkade upp det gamla zinkbadkaret och ställde dit en pall och en matta att skrapa av smutsiga fötter på, en badrumsrenovering har aldrig känts så enkel. Vi hinkade i varmvatten och massvis med skumbad och barnen roade sig halva eftermiddagen. Någon varm kväll tänker jag smyga ut dit och lägga mig själv i badet med ett glas bubbel, förstår ni hur härligt?

Vi ska spänna upp en liten lina med en gardin också för maxat mys.
Man kan göra tomteskägg av bubblorna säger Bianca!


Sommarungar, en har precis börjat förskolan, en ska precis sluta förskolan och börja i skolan till hösten, en har ett år kvar och fjärde fyller 3 i sommar. Världens bästa lilla gäng!


Biancas baddräkt kommer från Marmar, nu råkade hon förvissor ta Hollies baddräkt och därav är den väldigt mycket för stor, men hur fin?Vilken badfest det blev!
713 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page