top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Sommar

Hörrni, det är sommar ni. Är det bara jag som slås av det ibland? Det är juni, skolavslutningstider och det är så magiskt vackert ute. Jag mår som bäst den här tiden, lugnet, njutet, livet!!

Tänkte dra igenom lite kort vad som hänt det senaste dagarna i mitt lilla liv. Håll tillgodo!

Min sommartjej, vi plockar lupiner i dikeskanten och sätter i vaser mest överallt!
Trädgårdsblommor, typ det absolut ljuvligaste jag vet just nu. Det här stora vallmon växer utanför vårt köksfönster. En sån där perenn som ploppar upp varenda år. Hur underbart?
I början av veckan har vi fotat i tre dagar för ett barnklädesmärke, ena dagen var hela mitt hus fullt av gulliga små bebisar och andra dagen fick Belle och Bianca ställa upp. Det krävdes några piggelin om man säger så, men hallåååå, hur gulliga? Älskade små ungar!


Hur fin lila färg? Fullkomligt älskar lila just nu, beige, grönt och lila är en färgkombo jag älskar just nu.Så löjligt gulligt att dom dessutom sover ihop. Där stod vi, som egentligen borde ha passat på att jobba massor medan dom sov, och bara tittade och konstaterade att vi har dom gulligaste ungarna i hela världen.Fina ungar, förlåt för skrytet!


Imorgon blir det jobb hemma hos Jasmina, vi fotar och fotar och lever med konstant fullt minneskort just nu. Men snart tar även vi lite ledigt!


Kram till er


413 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page