top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Smoothies & Milkshake

Inlägget publiceras i annonssamarbete med Cervera och Kitchen Aid


Såhär på sommaren tycker jag så mycket om att göra olika smoothies, oftast tar jag lite det vi har och mixar ihop med allt från bär och frukt till grönt. Vill man lyxa lite extra så kan man ju ha i vaniljglass i mixern och så vipps så har man världens smarrigaste milkshake.

Här om dagen hängde Jasmina och jag i mitt utekök där vi fotade och mixade massvis med gott, sen dukade vi upp till brunch i min trädgård under bigarråträdet.Den här blendern från Kitchen Aid är supersmidig och riktigt grym. Den kan mixa både kallt och varmt och är grym att göra tex soppor eller andra varma röror i! Ni hittar den här!Den här smoothien är en gammal favorit, minns att vi drack den i princip varenda morgon när vi var mammalediga med Hollie och Winston. Recept hittar ni lite längre ner!

Enklaste och godaste- Banan, vaniljglass och vipps så har man en magiskt milkshake. Spritsa lite vispgrädde på toppen!


Våra tre smarrigaste, två smoothies och en milkshake!


Den gröna: Bladspenat, mandelmjölk, fryst mango, banan, ingefära.

Den rosa: Jordgubbar,björnbär, hallon och vaniljyoughurt

Den vita: Banan, vaniljglass och vispgräddeVi dukade upp under träden och grillade goda halloumiburgare!Porsliner Ostindia från Rörstrand är en riktig klassiker och så himla somrigt och fint tycker jag. Jag gillar ju som ni säkert vet att blanda olika mönster med skålar och diverse fat. Den här högen är en ny favvohög i porslinshyllan. Ni hittar de hos Cervera förstås!

Halloumiburgare med avokadoröra med korriander och lök, löjligt gott!
Alltid lustigt att försöka hamna på bild såhär, vi jobbar ju mest bakom kameran. Tur att världens bästa granne Madelene kom förbi på en kaffe och lyckades fånga oss BÅDA på bild!
406 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page