top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

SöndagarAtt vakna upp till ett nystädat kök på helgerna är något som gör mig så glad, egentligen en så löjlig sak men jag trivs verkligen inte när det är stökigt runt omkring mig och framför allt inte i köket. Det kan ligga leksaker i rummet bredvid men så länge köket är rent och fint mår jag så bra när jag kommer ner dit. Annars drar städkärringen i mig igång direkt och jag stressar lätt upp mig över diskberg och annat, väldigt oskön sida jag har MEN man lär sig så att preppa upp kvällen innan och ta 5 min och städa av köket innan vi går och lägger oss, värt typ allt. Frukosten smakar alltid lite bättre då tycker jag!


Någon som däremot jobbar åt motsatt håll är förstås Bianca, drar in över köket som en tornado och röjer fram ALLT hon äger och har. Hon har dessutom lärt sig vart hennes Alex & Phil klämisar ligger och hämtar en eller två och klättrar upp på köksbänken.Jag trodde Bianca hade slutat med mat-klämmisar för länge sen men nu när Bianca varit sjuk så mycket så har vi och Bianca tyckt att det varit supersmidigt att ge henne en klämmis med mat i feberyran.

Har ni testat Alex & Phil till era barn? Det finns ju en rad olika klämmisar både som måltid, gröt, mellis och smoothie i massvis med smaker. Smoothies och mellis klämmer Bianca i sig flera i veckan och jag har alltid ett gäng redo när det krisar eller som ett snabbt mellis nere i stallet!

Vet ni vad det bästa med Alex & Phil är? Ja förutom att all mat är KRAV-märkt och ekologiskt då förstås. För varje såld portion ger de 50 öre till SOS Barnbyars arbete för barn i nöd!

Alldeles fantastikt bra tycker vi och bara för den sakens skull skulle jag kunna äta dom själv!

Kika in deras sortiment här!

248 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page