top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Påskägg


Påskvecka och vi påskpysslade faktiskt lite idag, jag brukar aldrig påska till det så värst mycket hemma med påskris och allt det där utan nöjer mig med en bukett påskliljor och tulpaner men har man en 5 åring hemma för tredje veckan så måste man klämma in lite pyssel. Vi tog några gamla påskägg och klädde in i tyg, blev så himla fint tycker jag. Dom här äggen ska vi förstås fylla med godis till helgen som barnen får leta efter i trädgården.


På äggen knöt vi vackra band som jag fick av mormor i födelsedagspresent. Hon hade nämligen rensat ur sitt syskåp och gav mig en ask med massvis med fina band, ni förstår vilken skatt va? Tack mormor!


Stora ägget får vara till ponnysarna tyckte Hollie, för sådär mycket godis kan inte en unge äta!Till något helt annat, men något så ljuvligt att jag inte kan missa att skriva om det. Ser ni lilla printet? Mina vänner Malin och Anna från Mrs Mighetto släpper en ny alldeles magisk kollektion den 23 april och jag älskar varenda print. Jasmina och jag fotade hela kollektion för två veckor sen och jag tänkte visa er bilderna i ett separat inlägg för jag tycker det blev så himla fina! Här ovan ser ni en av mina favoriter, passar också så fint till tapeten som även den nu finns att beställa. Tycker de här bilderna visar färgerna i tapeten så bra, vet att många ställt frågan kring just färgerna i den så jag tänkte beskriva den. Det är en varmgrön botten och blommor som går i smutsigt rosa, ponnys i grå/beiga toner och små små kaninungar i ljust beige. Men så får man förstås tänka på att alla kulörer ser olika ut beroende på ljus och övrig inredning. I varmt solljus skiftar den gröna botten nästan mer i oliv, eller brunt. Ni kan beställa ett tapetprov om ni vill kika lite närmare på den, det gör ni här! DEN ÄR MAGISK! Hollies rum är som en liten drömvärld och mycket tack vare den tapeten!


Imorgon ska jag köpa påskblommor, jobba några timmar , hämta hö, kratta i trädgården och ta en ridtur med barnen! Kram från mig och glad påsk

1 629 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Påsken

bottom of page