top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Pistageglass

Vilka dagar vi har nu, pang sa det så kom sommaren! Jag tillhör ju den kategorin som njuter till max så här års, den där stressen folk pratar om att "det går för fort" är inget jag kan relatera till, det är ju det här jag har längtat efter hela vintern, och dagarna känns oändigt långa just nu.

Tjejerna var på förskolan en stund fram till lunch innan jag hämtade hem dom och grannen Lycke. Pistageglassen i frysen blev klar precis lagom till melliset och glassen fick högsta betyg av tjejerna. Aldrig gjort gräddglass utan glassmaskin men det var ju inte alls så krångligt som jag trodde.
Fredagsbuketten är nästintill helt plockat från trädgården. Det är så härligt att se hur trädgården förvandlas, hur allt blir grönt och hur allt växer. Det växer så galet fort!


Hur fin är inte Biancas lilla skjorta? Kortärmade skjortor med krage kan ju vara bland det gulligaste! Den här kommer från Oeuf!
Några som också gillade glassen var Hollie och Lycke!Dom här två gullisarna då! Så himla glad att Hollie har en kompis i bara ett stenkast bort, det springer till varandra genom hästhagen. Så drömmigt!


Det var en väldig massa som ville ha recept efter min storie på instagram på glassen. Jag hittade receptet här!


Imorgon kommer vårt hönshus! Japp ni läste rätt. Vi ska skaffa höns!!487 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page