top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Julstöket kan börja


Första advent på söndag och nu har julen flyttat in hos oss på riktigt och det är så mysigt för ute är det helt galet mörkt just nu och jag håller tummarna att väderrapporten stämmer då det har lovats snö till helgen.

Idag har vi pysslat, bakat, dekorerat kakor och varit på loppis och letat glöggkoppar och kom hem med både det och massa annat härligt. Bra jobbat av oss en grå tisdag tycker jag för hua vad svårjobbat det är dessa mörka dagar. Livet som fotograf är helt klart enklare på sommaren när man har dygnets alla timmar att tillgå och slipper panikfota det två timmar ljuset slinker in, om ens det? Känns skönt att vi snart tagit oss igenom November.
Det är välidigt fint att göra hål i några och hänga i ett snöre, perfekt att dekorera hemmet med eller varför inte hänga pepparkakor i julgranen?

Den perfekta kristyren gör ni såhär:

1 äggvita

4 dl florsocker

1 tsk ättikspritImorgon har jag och Jasmina en dag inne i stan, vi ska förbi Malin och Anna en snabbis och kika på något magiskt som gör mig alldeles pirrig i magen, och sen vidare in till city för lunch innan vi landar hos Jasmina på eftermiddagen! Blir en härlig dag det också!


Hoppas ni haft en fin dag!


578 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Äppelgalette

Jordgubbsglass

bottom of page