top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Plättar, kärlek och världens bästa pappor!Idag väckte vi vår favoritpappa med paket på sängen, 3 par strumpor och 1000 pussar. Undrar just hur många pappor som fick strumpor idag? Tycker väl egentligen inte riktigt att vi firar stort när det är farsdag eller morsdag men jag gillar tanken att visa lite extra kärlek. Men gillar nog mest tanken på att visa det året runt vilket jag tycker vi är ganska bra på. Vi gjorde iallafall plättar till lunch jag och Bianca lagom till Johan och Hollie kom hem från hockeyskolan!

Alltid roligast att få hälla riktigt mycket florsocker på!

Tänker vilken himla tur det är att både jag och mina barn har världens bästa pappor, har ju förstått att långt ifrån alla har det. Jag är tacksam över att ha min pappa runt hörnet, att vi pratar och ses nästan varenda dag, att han alltid dyker upp precis när jag behöver honom. Snart bygger mamma och pappa ett hus här på vår gård och att få ha dem som grannar känns som det bästa som hänt, lyckan att kunna springa till varandra, att barnen kan springa barfota i gräset ner till mormor och morfar. Så glad för det!

Tänker också ofta på vilket tur det är att mina barn fick en sån bra pappa, för hur vet man det egentligen? Johan och jag hade bara varit tillsammans 1 år när jag blev gravid med Hollie och helt ärligt, det hade ju kunnat gå hur som helst? Världens snällaste, roligaste och det är jag så glad för, han förtjänar en miljard plättar!Imorgon börjar en ny rolig jobbvecka, har äntligen fått tillbaka lite energi och jobblust. Pepp på en vecka full av spännande jobb och planering!


Hoppas ni haft en fin dag!

540 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Påsken

Äppelgalette

bottom of page