top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

PapperstjärnorJisses vad jag är glad att jag har världens pyssligaste jobb, kanske inte allas dröm inser jag men jag är väldigt nöjd över att jag får vika mängder av pappersstjärnor på jobbet med mina favorittjejer en grå Novemberdag. Idag hade jag med mig Hollie hela dagen och det är så mysigt att få ha henne med sig såna här dagar, för ingen är så pysslig som hon! Av gamla tapetrester vek vi massor med stjärnor och det är verkligen löjligt lätt att vika dessa och smått beroendeframkallande!


Hundra-tiotusen-miljoner stjärnor gjorde vi enligt Hollie! Kanske inte precis exakt just så många men många blev det!
Väldigt effektfullt att hänga upp många såhär, eller så kan man göra pyttesmå och hänga i granen eller sätta på paketen, eller göra en girlang kanske!Känns lite extra lyxigt att få ha med henne ibland om dagarna, jag påminner mig själv om att hon snart börjar skolan och att jag inte kan få hänga med henne såhär hela dagarna. Det gäller att passa på!


Insåg också precis att det är fredag imorgon, veckan susade förbi i raketfart och imorgon har jag lite jobb framför datorn innan jag tänker ta helg och laga en riktigt god middag med familjen!


Kram och hej!

17 071 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page