top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Pannkakskalas och en blommande hägg

Hej alla, imponerad över mig själv att jag bloggat så frekvent senaste dagarna. Ibland kommer jag liksom in i det och då går det av bara farten. Den här helgen har varit sådär lagom kravlös då vi mest pysslar hemma på gården tillsammans. Jag har fixat till vår rosrabatt som behövde en skopa kärlek och sen har jag legat i solen och blundat i 30 min. Den här årstiden är det som att jag går ner i varv en aning, ingenting känns stressigt och jag mår som bäst när jag får gå runt här hemma och pyssla och fixa.
Bianca har alltid något på gång, som alltid. Men i ibland händer det liksom att hon leker såhär en stund, käkar några russin och bäddar om sina kaniner. Ser ni häggen där bakom? Har plockat in stora fång och har i varenda lilla vrå här hemma. Ljuuvligt!


När Wilma och Hollie frågade om det fick plättar dukade vi upp till världens mysigaste pannkakskalas under äppelträden. Vi han dock inte ens hämta stolar till alla innan plättarna var slut, men mysigt var det!


Känns ju som ett måste att hänga under äppelträden såhär när det blommar, det här trädet har rosa blommor och jag som kan noll om olika äppelsorter och vet knappt vad vi har för olika sorter på våra träd men att blommorna är olika vet jag och just det här trädet har de vackraste!


Idag öser regnet ner, känns så härligt! Snart kommer familjen Bylund / Forsell på eftermiddagslek och middag, även om Jasmina och jag hänger var och varannan dag så är det alltid lika mysigt när vi ses hela familjerna!

Vad hittar ni på idag?


Glöm inte att trycka på det lilla hjärtat här nedanför, det betyder mycket!

575 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Äppelgalette

Mina blomster

bottom of page