top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Onsdag i januari


Imorse kom Jasmina tidigt och vi började dagen med ett träningspass, är det januari så är det och jag har lovat Jasmina att träna med henne minst två dagar i veckan. Dessutom otroligt skönt att svettas och planera jobb, jag hävdar ju starkt att min kreativitet och energi alltid föds på gymmet. Det ska nog bli träningsmänniska av Jasmina också tänker jag! Efteråt drog vi på oss myskläder, tände ljus, kokade tevatten och satte oss för att planera 3 plåtningar vi har närmsta veckorna. När det involverar små barn, mängder av ombyten och sommarkänsla i februari så krävs det en hel del koppar te vill jag lova.

Jag fullkomligt älskar den snö vi fått och hoppas innerligt att den ligger kvar, men just till den här plåtningen vi planerar ställer det till det en del, och vi önskar att vi bara kunde packa ihop oss och sticka till Södra Frankrike men de är förstås helt uteslutet. Jaja nog om det, vi kommer rocka även detta men just idag kändes det en smula omöjligt!

Jasmina gör de godaste semlorna jag vet, viktigt med god bulle, crunch i mandelmassan och perfekt vispad grädde!


Imorgon ska jag fota lite här hemma, hämta hem barnen tidigt och bjuda min goa granne på en semla. Ska jag vara ärlig så känner jag mig trött som tusan efter några dagars jobb och längtar redan efter sovmorgon i helgen och slippa kånka på ungarna lager av plagg i hallen, alltid lite stressad över att komma för sent till skolan. Inser hur bra vi hade det med förskolan där vi kunde flexa lite på mornarna!


Kram till er
596 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page