top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Om jobben, och lite annat!

Den här sommaren har verkligen varit alldeles lagom, lagom på så många vis. Lagom med ledigt, lagom med jobb, lagom varmt och lagom mycket regn. Vi har varit hemma hela sommaren vilket varit så himla skönt. Vi bestämde redan tidigt i våras att den här sommaren skulle bli lugn, kravlös och spenderas på hemmaplan. Vi brukar alltid resa bort minst en gång på sommaren men inte i år.

Jag har tackat ja till jobben som inte gått att tacka nej till och tackat nej till jobb där jag känt mig vilsen eller inte haft inspiration.

Jasmina och jag har under senaste månaderna plåtat en tapetkollektionen för Sandberg Wallpaper, kanske det finaste vi någonsin gjort! Känner mig så stolt!


Sommarjobben är det allra bästa jobben, jag har nog som mest flow i jobben under sommaren, allra helst när vi får vara ute och göra lite som vi vill!Som när vi får låtsas att det är fest, en helt vanlig måndag!


Eller ha drömmig picknick nere på bryggan och avsluta med ett dopp!


Eller baka sommarens godaste och fluffigaste tårta!Och alla dessa blommor, vilken tur att dom finns. De är ju nämligen världens bästa rekvisita och såhär års halverar vi vår rekvisita budget!


Nästa vecka åker jag och ett gäng kreativa och härliga tjejer till Frankrike några dagar, ser så mycket fram emot det. Det blir också min jobbpaus i september för sen har jag sådär galet mycket att göra, och jag vet ju att jag presterar som sämst när det blir för mycket, men också om jag har för lite att göra. Hur som helst så brukar de sluta bra till slut. Jag är pepp på vad hösten kommer innehålla även om jag dör lite inombords när sommaren sen är slut. Det är sån himla tur att den alltid kommer tillbaka!


537 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page