top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Nytt favoritprint från Mrs Mighetto


Här i dagarna släppte ju Mrs Mighetto ännu en kollektion och som alltid kärade jag ner mig totalt. Malin och Anna alltså, jisses vad grymma dom är! Så igår pysslade jag inne i Biancas rum och hängde upp den allra vackraste tavlan och klippte ut små fåglar och gjorde en liten vimpel.


Älskar färgerna inne i Biancas rum och printet passade liksom perfekt där inne, precis som att det alltid funnits en plats där för just den! Bianca älskar sitt rum precis lika mycket som vi, däremot så är hon ju i princip aldrig där. För det är väl lite så det är med barnrum till väldigt små barn? vad gör dom ens där? Sover? Nix, Bianca sover mellan oss fortfarande och vi orkar verkligen inte ta tag i den saken just nu. Det är iallafall skönt att ha ett rum till Bianca där hennes saker är, garderob med kläder och ett rum där vi kan hänga en stund och leka lite. Dessutom alldeles löjligt roligt att få göra fint där inne till henne!


Innan årsskiftet tänker jag att hon ligger där och sussar i sin egna säng, minns jag inte helt fel så var det ungefär vid 1,5 som Hollie började sova i vanlig säng. Känns som ett mål just nu! Först ska jag bara ta och hitta en härlig säng till henne för den här traven madrasser är nog inge vidare bra att sova på!

251 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nytt år

Söndag

bottom of page