top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Ny vecka

Ny vecka och nya tag, visst är det så man säger? Helgen sprang iväg men mycket kul har vi hunnit med. Jag har blivit döförkyld på kuppen och att det är måndag idag och en fullspäckad vecka känns lite trögt faktiskt. Hade gärna flyttat förkylningen om det var möjligt till veckan som var då jag hade ett lite lugnare tempo.


Jag har målat om för femtioelfte gången uppe på övervåningen. Det blev rosa/brunt och faktiskt nästan samma kulör vi målade i just det här rummet när vi flyttade in i huset! Det blev fint med en varm ton där inne och snart tänker jag ta tag i att inreda där uppe också, vi står bara och velar lite om vi ska såga upp kattvindarna och göra sängar där till tjejerna. Vi får se hur det blir! Världens finaste blommor står där uppe iallafall!La upp den här bilden och några filmer på stories och min instagram exploderade. Kaninungar måste vara det gulligaste i hela världen och det verkar många andra också tycka. Vi har ju lyxen att ha 6 st såna här små som blev 2 veckor idag och har precis öppnat ögonen. Det är så söta att det nästan blir overkligt. Har inte hunnit svara alla er som skrivit men kaninungarna är till salu, kostar 500kr st och kan tingas om ca 2-3 veckor så maila gärna mig då!


Här är 3 av dem!Gosigaste lilla kaninbebisen! Det kommer garanterat bli det snällaste kaninerna så mycket gos som det kommer få. Nu väntar vi tills det ska bli lite större för nu vill vi helst inte hålla på så mycket med dom när det är så små. Gissa om det kliar i Hollies fingrar?


Favoritvinkeln i köket, ledsnar aldrig! Lite härligt våriga blommor och min nya favorit skärbräda!
Det bästa med just den här måndagen måste ju ändå vara att det är våffeldagen. Jasmina bjöd på våffellunch mitt bland allt jobb. Med hjortonssylt och youghurtgrädde, måndagslyx!Hoppas ni får en fin start på veckan!441 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page