top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Novembermyset

Uppdaterat: 13 dec. 2018


Mörkret det senaste dagarna har nästan tagit knäcken på mig, det blir aldrig ens ljust och himlen har hängt över oss som ett grått täcke. Men nu verkar de vända och idag tittade tom solen fram och jisses så skönt det kändes att vara ute och andas och få lite sol i ansiktet. Här hemma har julen smugit sig in, några ljuvliga amaryllisar på köksbordet och en fin julstjärna vid dubbeldörrarna. Gillar verkligen den här lilla julstjärnan från Babyshop och tycker den känns så klassisk och fin och kommer hänga upp likadana lite varstans i huset.


Matchar amaryllisarna med ljusen också såklart! Favoritvasen från Cooee design passar perfekt till amaryllisarna tycker jag och får jag bestämma så kommer en sån här bukett stå på bordet ända fram till jul, fullkomligt älskar den rosa färgen på blommorna!


Kan en bukett blommor bli så mycket vackrare? 


Idag städade jag och mamma ur hela växthuset, något jag normalt alltid gör på hösten och växthuset brukar få stå och se trist ut hela vintern men i år tänker jag maxa med myset där inne för vi har ju faktiskt en vedspis där som vi kan elda i vilket betyder att vi kan äta middagar där ute i vinter, förstår ni myset? Jag tänker ställa ut TineK utemöblerna, hänga upp härliga ljusslingor och en julgran och piffa med massvis med kransar och granris. Blir alldeles pirrig när jag tänker på det! Sen ska vi bjuda våra vänner på middag där ute. Åh som jag längtar!

412 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Äppelgalette

Mina blomster

bottom of page