top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

NjutetNjuter av livet nästan lite för mycket just nu, känner mig på riktigt alldeles pirrig mest hela tiden. De senaste veckorna har jag verkligen hämtat andan, liksom rensat upp lite i skallen, och datorn också för den delen. Tackat nej till samarbeten via mina sociala kanaler och istället satsat på att fota och styla. Lagom mycket jobb helt enkelt, och lagom mycket press och massvis med tid för att just njuta. Jasmina och jag har precis slutfört en stor plåtning och ska nästa vecka fylla huset med barn och bebisar för att plåta för ett Amerikanskt klädföretag. Parallellt så håller vi på och plåta för något annat superstort och superkul som vi kommer fortsätta med pö om pö under sommaren. Utöver det så har jag ett annat projekt jag ska starta upp tillsammans med Nordsjö här i början av juni, ni vet ett sånt där drömprojekt jag snart bockar av från min jobb bucket list. Kanske låter mycket men vi har sånt flow just nu att ingenting känns som jobb. Är det syrendoften utanför fönstret? Min nya kamera eller har vi bara hittat ett bra arbetstempo och faktiskt lärt oss fokusera på det vi är riktigt grymma på?


Resten av sommaren ska jag plocka blommor, bada, rida, busa med barnen och äta långa och sena middagar med grannar och vänner.

Kanske låter mycket men vi har sånt flow just nu att ingenting känns som jobb. Är det syrendoften utanför fönstret? Min nya kamera eller har vi bara hittat ett bra arbetstempo och faktiskt lärt oss fokusera på det vi är riktigt grymma på?Hollie och Bianca gör sin sista dag på inskolningen imorgon och sen går dom vanliga dagar efter det. Att byta förskola känns som det bästa vi kunde gjort just nu, vi är så nöjda och den där klumpen i magen över att lämna en ledsen Hollie är som bortblåst!


Imorgon ska Jasmina och jag fota ett roligt jobb för Cervera i min trädgård! Är så pepp och det känns som de bästa sättet att avsluta jobbveckan på.

På lördag är det den stora planterardagen här hemma, då ska alla blommor ut i min gigantiska snittblomsträdgård. Vi har fixat och donat där de senaste dagarna och det kommer bli magsikt!


Nu är det läggdags, kram till er1 890 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page