top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

My Tiny Theater

För några veckor sen hade jag lyxen att få tjuvkika på Anna och Malin från Mrs Mighettos nya kollektion "My Tiny Theater" hemma i Jasminas hus över en frukost. Det är alltid något magsikt över deras kollektioner och det blir liksom något pirrigt över det hela när Malin och Anna plockar fram sina prover och lägger ut på golvet. Jag vågar säga att det här är den finaste kollektionen de gjort, jag blev blixtförälskad och Jasmina och jag insåg att vi hade drömjobbet framför oss.

Vi skulle ju nämligen få fota hela kollektionen tillsammans med Malin och Anna.


Igår fick vi komma på frukost hemma hos Malin i Älvsjö tillsammans med ett gäng härliga tjejer, vi fick se kollektionen, kika in i deras kontor och njuta av en magiskt frukost som Anna och Malin hade gjort!


Såhär skriver Anna om kollektionen:

Det gamla huset hade stått tomt i hundra år när teaterfamiljen hittade det. Huset var deras sista räddning. Det var ruttet, rentutav fallfärdigt. Enorm potential skulle andra säga. För teatersällskapet fanns det inga tveksamheter. Detta var deras nya hem, deras scen och deras plats att agera efter givna manus baserat på deras gåvor. Huset var tillräckligt stort och framför allt tillräckligt långt bort från deras värsta fiende. Detta var platsen de väntat på. Äntligen kunde de återuppta sina viktiga roller. Naturen, djuren, vattnet och blommorna. Sömnen, ljuset, värmen och för- mågan att fatta rätt beslut. Deras magiska egenskaper hade länge varit saknade av världen men frågan var bara om det långa avbrottet kunde gå att reparera.


Ridå upp. Låt föreställningen börja.
Att få plåta detta tillsammans med Jasmina, Anna och Malin på den mest magiska location var en dröm, jag är så stolt över detta!Vi fyllde hela bilen med rekvisita och väl plats fyllde vi nästan hela slottet med de här ljuvliga lilla teatersällskapet!Paper friends! Favoriter hos mig och kan varieras i en oändlighet. Man klipper själv ut alla dessa figurer och här hade vi gjort en liten mobil av lite snöre och en ring.En hare fick pryda ett litet paket!Mr John!
Min favorit, Miss Poppy! Jag fullkomligt älskar att kollektionen innehåller liggande print, och Miss Poppy hänger sedan en tid i Hollies rum!
Dagarna innan plåtningen gjorde Jasmina och jag ett tittskåp av en gammal trälåda.

Jag gjorde tittskåp när jag var liten tillsammans med min mormor, dock i lite mindre skala. Tycker det är så himla fint och världens mysigaste grej att göra tillsammans.Hela slottet badade i sol dagen vi var där, överallt byggde vi små hörn och fyllde med prints och prylar. Timmarna flög förbi och tillslut insåg vi att det blivit mörkt och vi packade ihop de lilla teatersällskapet och åkte hemåt.


My Tiny Theater lanseras den 28 Mars och innehåller 9 prints, små kort och Paper friends! Häng på låset för den här kollektionen vill ni inte missa!


Grattis världens bästa Anna och Malin till ännu en grym kollektion!

529 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nytt år

bottom of page