top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Mrs Mighetto

För ett par veckor sen spenderade Jasmina och jag ett dygn tillsammans med vår favoritduo Malin och Anna från Mrs Mighetto i en sagolikt vacker gammal skola mitt ute i ingenstans. Bilarna fullproppade med produkter, kameror och lite bubbel förstås. För fira är vi bra på vi fyra!

Räknade ut att det snart är 4 år sedan vi började fota deras produkter och som vi älskar att få jobba med dem och extra roligt förstås när det gång på gång gör finheter utan dess like och allra minst nu när det skapar så mycket nya härliga produkter de har på gång under året.

Tänkte jag skulle visa er lite av bilderna vi tog, håll i hatten för här kommer Baby Mighetto!


Gulligaste lilla modellteamet på plats, de bråkades förstås lite om vagnen men hej vilka små stjärnor det här var att jobba med!Vi slog in en hel hög med paket och jag förälskade mig lite extra i de småblommiga med elefanten, ser ni så fint?Men roligast var förstås att öppna alla paketen!Miss Stella -På fältens vidder samlas vi vänner i grupp,

gärna tidig morgon när solen har gått upp.

En av mina vänner bor under ett lövtak,

men när det kommer till hattar har vi samma smak.
Ljuvliga små kort också förstås, om baksidan är såhär fin, hur fin är då framsidan?Ett enda härligt stök blev det, vi gillar ju när det inte blir så tillrättalagt!

När leken lekts klart väntade ett kalas en våning upp...


Med tårta och kalashattar förstås.
Alla som ville fick smaka tårta.


En jättestor kalashatt är en riktig partyhöjare vill jag lova!In och njut av Mrs Mighettos fina produkter, allt från presentpapper perfekt till paketen eller partyhatten och vimpeln. Ljuvliga posters för barnrummet och små paperfriends att klippa ut och dekorera med. Klicka här för att komma till Mrs Mighettos nyheter!


Och tack Malin och Anna för att vi än en gång fick fota och styla era ljuvliga produkter!

413 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page