top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Mot nya äventyrMåste börja med att säga TACK för alla mail, kommenterar och meddelanden jag fått efter att jag var med i inredningspodden, ni är så himla snälla!!


Igår började tjejerna på sin nya förskola, i en stor gräddvit villa mitt i norrtälje. Lite som att komma hem till någon, dem familjära känslan är ett faktum. Vi känner oss så nöjda efter dessa två dagar och jag är övertygad om att tjejerna kommer trivas så bra där. Det är faktiskt lyxigt att få skola in sina barn igen, för det är sällan man får sitta sådär på en stol och dricka kaffe lite i bakgrunden och bara titta på sina små, följa deras små äventyr lite på avstånd.

Det är vad jag kallar mammalyx!


Men de tar på krafterna må ni tro, både Hollie och Bianca var supertrötta. Nya intryck, nya kompisar och en helt ny miljö, säkert precis samma känsla när en annan börjar på ett nytt jobb!


När Bianca sov middag och Hollie låg i soffan och tittade på Aladdin preppade jag växthuset inför ännu en frostnatt, ved till kaminen och en värmefläkt, fiberdukar och lakan. Grannarna måste tro jag är helt galen och jag inser att det förmodligen vore enklare att bara bära in allting några nätter. Samma visa varje vår! Men efter den här natten tror jag minsann att värmen kommer tillbaka!


Ser ni vilka magiska pioner vi har bredvid sängen? verkligen gigantiska!!


Tror den här mamman är lite trött också om jag ska vara ärlig, blir nog en tidig kväll! Trevlig helg och tack för att ni läser!
487 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Söndag

Biancas rum

bottom of page