top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Midsommar


Kvällen före, vi plockar blommor efter att det minsta har somnat, med våra stora barn. Kvällarna i juni är ju som allra vackrast just nu och när vi stod där på ängarna med ett fånf hundkex och midsommarblomster insåg vi att vi just skapat den mysigaste traditionen. Fnittriga barn som ränner fram och tillbaka på grusvägarna här i vår lilla by, som en saga!

Lycke och Hollie, vår lilla grannflicka som bor på andra sidan vår hästhage. Där möts det på mitten, ropar över ängen "vill du leka?". Det vill de alltid!Ett fång med sommarblommor till midsommarstången och kransarna, för det var ju egentligen därför vi gick ut. Ingen midsommar utan massor med ängsblommor!Några blommor bakom örat måste man ju ha förstås!
När vi kom hem hade killarna gjort klart midsommarstången och vi satt ute och band kransar tills myggen tvingade in oss. Det är sommar nu!


På midsommar lät vi kamerorna vila och la all fokus på dans runt stången, god mat, femkamp med barnen och sällskap i världsklass. Så glad för den här midsommarhelgen, känns som det bästa startskottet man kan tänka sig för den här sommaren.

835 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page