top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Måndagslyx


Imorse kickade Jasmina och jag igång veckan minst sagt, jag dukade upp en massa gott till henne och ville fira att hon fyllt år i helgen. KAN vi prata lite om Ägg Benedict? Är det kanske de godaste vi har, alldeles för länge sen jag åt det och hade nästan glömt hur löjligt gott det är. Kommer göra fler gånger i påsk och servera med en krispig grönsallad med sparris, mums!Så så så gott!


Tänker att varje måndag borde börja lite såhär, måndagsmöten i form av 100% njut och pepp. Känns som att hela veckan blir bra då.


Pomelo och mynta, också löjligt gott! Äter varje kväll till min kopp te i soffan!


Imorgon ska vi lämna ett jobb vi jobbat med sedan...typ november? Känns så galet skönt! Sen ska vi dyka rätt in i planeringen av lite plåtningar vi ska göra i sommar och vår, pirrigt som tusan att få tänka på hav av lupiner, lummiga växthus, somriga tårtor och stränder på Öland!


Det är så nära nu, våren står liksom och trampar och snart säger det bara POFF, tulpanerna börjar kika upp överallt i trädgården och kikar man nära så har syrenen och äppelträden små små knoppar. Bianca hittade en Tussilago idag i hagen, bara en sån sak och om sisådär 3 veckor är hagen full av vitsippor.


Nu ska jag kura ner mig i sängen hos Bianca och Hollie, vi delar alltid säng när Johan är borta. Mysigaste vi vet!


392 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page