top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Månadens brunch- Februari

I annonssamarbete med Kitchenaid


Så var det äntligen dags för en ny brunch, denna månad i väldigt stolt samarbete med favoriterna Kitchenaid, deras produkter ligger mig varmt om hjärtat och är inte bara praktiska utan även ursnygga!Den här gången dukade vi upp nere i vår matsal och bjussade på rostat bröd med de allra godaste tillbehör, en sallad med krutonger, grön smoothie, te i massor och ett härligt fruktfat.


Är det något jag verkligen saknat här hemma så är det en brödrost, våran försvann i flyttet för 4 år sedan och sen dess har vi aldrig skaffat någon ny. Jättemärkligt med tanke på hur himla mycket vi gillar rostat bröd. Den här brödrosten har flera olika funktioner såsom 7 gradinställningar med LED-nedräkningstime, smörgåshållare för bagel, upptining och smörgåsar. Jag älskar att brödrosten har extra breda brödfack så det är lätt att rosta bröd med lite tjockare skivor. Utöver alla supersmart funktioner så förstår ni ju säkert att jag gillar en brödrost som dessutom är så snygg att den får ta plats i vårt finskåp! Ni hittar brödrosten här!Vi rostade massvis med bröd och gjorde 4 olika smörgåsar med massvis med gott på.

Krämig färskost och några fikon, lite bladpersilja och honung. Löjligt gott!


Min favorit, blåmögelost och päronskivor, honung och rostade valnötter!


Kallrökt lax, pepparrotskräm, grillade sockerärtor och ärtskott, är det världens godaste macka tro?En annan favoritprodukt från Kitchenaid är den här vattenkokaren. Ska jag vara ärlig så hade jag nog inte alls sett något behov av en vattenkokare förens jag testat denna. vi har ju som så många andra induktionshäll som får vattnet att koka väldigt snabbt, därav har en vattenkokare känts överflödig i vårt hem. MEN när vi har denna som dessutom alltid står framme inser jag hur mycket smidigare det är att koka upp vattnet i denna. Slippa varma, livsfarliga kastruller för små fingrar som gärna sträcker sig upp på bänken. Att ställa fram en vattenkokare på bordet är dessutom betydligt trevligare och bättre än att balansera runt med en varm kastrull. Den här vattenkokaren blir inte heller varm utvändigt vilket jag gillar! Vattenkokaren har en justerbar temperatur, från 50 °C till 100 °C vilket är superbra!


När klockan började närma sig 12 hade vi dukat upp ett härligt bord precis lagom till vår underbara gäst kom! En person som jag haft den stora äran att lite smått bekanta mig med genom åren och hon har alltid inspirerat mig med sitt mod, driv och kreativitet. Sen knackade det på dörren och in kom hon med sin fina gravidmage, två syrenskott och varsin påse kaffe från hennes mans kaffeföretag.Alexandra Segerström har alltid något spännande projekt på gång och inte nog med att hon driver företag, målar, är mamma till en liten 2 åring, en till liten påväg som beräknas komma i maj. Hon sjunger också, så galet vackert! Alexandra är en sån där person jag kan snicksnacka med i timmar och efteråt känna mig full av inspiration, hon är så attans klok.

Jag hade lyxen att få fota hennes magiska bröllop för 1,5 år sedan, med Bianca 2 veckor i bärselen sprang jag runt där och grät helt nysnittad. Det var nog ett av de vackraste bröllop jag fått uppleva.


Alexandra berättade om sitt nya företag och jag är övertygad om att ni kommer få se mer av det inom kort, så följ Alexandra. Ni hittar henne på instagram under @alexandrasegerstromDet här med färskost och pepparrot, det är så himla gott att bre på en nyrostad macka!

Helt ärligt, finns det något godare än rostmackor?
Till Ceasarsalladen rostade vi även krutonger i brödrosten!Jasmina färgmatchade vallmon med prickig blus dagen till ära!
Det här bruncherna är helt klart mitt favoritjobb just nu, det är så oerhört roligt att få dels planera och förbereda till att genomföra det här. Att få träffa människor, spåna recept och att få äta allt gott. Nu längtar vi förstås ihjäl oss tills vi kan flytta ut borden i trädgården och sommarens bruncher har vi förstås stora planer för!


Jag är så glad att vi den här månaden fick göra detta i samarbete med Kitchenaid!


627 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Äppelgalette

Jordgubbsglass

bottom of page