top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Livet just nu

Livet är bra fint just nu, som alltid den här tiden på året känner jag sånt enormt lugn. Dagarna känns långa tack vare ljuset, hela trädgården doftar magiskt och trots att jag fortfarande har några jobb att beta av känns det ändå som semestern har börjat. Här kommer en liten uppdatering vad som sker och skett i mitt liv senaste dagarna. Håll tillgodo!


Störst av allt- för nästan precis en vecka sen föddes den här lille hästen här hemma. Vi vakade i två dygn jag och Jossan med mammahästen Pytte på babyvakten, fy sjutton vad trötta vi var men tur att vi kunde sova i skift. När klockan slår 2 ringer Jossan mig och två hovar är påväg ut. Hästar fölar i raketfart och jag han precis springa de 25 meter vi har ner till stallet och då var fölet påväg ut. Har nog aldrig vaknat till såfort och inom loppet av några minuter så satt vi där med en nykläckt fölunge i famnen, absolut mäktigaste jag varit med om i mitt hästliv. Sen gick timmarna fort, veterinären fick komma ut då stackars Pytte fick en förlossningsskada och behövde sys. När allt kändes stabilt kunde vi väcka barnen med de vi väntat på att få säga i ett helt år: fölet har kommit! En liten hingst med tre vita strumpor och vit stjärn född på min lillebror Olles födelsedag och därför fick han snabbt smeknamnet Olle, ändå bra hästnamn kände jag!


Mycket pyssel med ponnysarna har de blivit förstås!


Syrenen och tulpanerna har precis blommat över men jag hann njuta av mängder av såna här buketter!


Tror de är ett riktigt rosår i år, alla våra rosor är så fina och blommar mer än de någonsin gjort vad jag minns! Aldrig har kvällsrundan hos djuren och med hunden varit så mysig som nu, jämför med februari liksom!!


Regn och ros, vackert så man trillar av pinn!Jobbade från Jasminas pergola och åt greksallad, ledsnar aldrig på det!


För att få nånting gjort satte vi upp en liten hage till Pytte och Olle som fölet kallas utanför mitt skrivbord. Den här jobbvyn kan man inte klaga på!


Så kan man smyga ut och pussas lite ibland!


Vi har också tillbringad många timmar vid poolen!


Vi har slipat vår trapp, varit sugen på det så länge och känns så bra att vi gjorde slag i saken och hyrde in en duktig golvkille. Tycker det blev så himla fint!!

Nu har vi lutat och såpat och trappen är lenare än någonsin!


Vi åkte till Mall of Scandinavia och käkade på våra vänners nya krog Miss Voon top floor, det är ju så gott att man storknar. Dessutom svinbra ställe att ta med barnen till, åk hit!!


Jag har börjat springa, och nu tänker jag springa den här rundan varenda dag. Tar max 20 min och är så skönt! Ibland själv, ibland med tjejerna när de rider!Jasmina och jag firade drömmiga jobb vi har framför oss och framförallt jobb vi är klara med, fasen vad härligt de är att få fira lite ibland. Klappa oss själva på axeln och få känna oss så där jäkla bra!!


Beställde ett gäng flaskor av den här efter rekommendation av min vän aka vinexpert Ida och hon vet ju liksom preciiiiis vad gillar för den här var så himla god!!


Här om dagen slog jättevallmon ut, nu är det sommar på riktigt!


Idag red vi premiärtur med Pytte och Olle, blir inte mycket gulligare än de här!Kram till er och hej så länge!


925 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page