top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Söndagslistan

Hej söndag, min favoritdag av alla dagar. Alltid så kravlöst, det mesta av helgbestyren har redan klarats av och har man lite tur så skiner solen, som idag!


Medan den ena halvan åkte iväg till ishallen för att åka skridskor hängde Bianca och jag nere hos våra ponnys, morgonsolen nere i hagen bland alla höstlöv är rena magin. Bianca har minneraler och lite pellets till alla ponnys i sin korg som hon stolt häller ut på backen i 3 lika stora högar. Hon gillar verkligen att vara med våra ponnys!Hej Pytte säger hon när hon kommer fram till sin ponny! Tror minnsan att det kommer bli en hästtjej av henne också!


I veckan har vi ätit kanelbullar, förstås. Eller de kanske var förra veckan slog de mig nu? Hinner inte riktigt med!


I växthuset har jag påbörjat höststädningen i helgen, kastat ut diverse grönsaksplantor, gjort rent krukor och plockat av några fikon och gröna tomater. Nu är bordet tillbaka och snart kan vi sitta där och dricka eftermiddagskaffe i solen och låtsas att det är sommar. Lyx!


Så har vi äntligen tapetserat klart uppe i Biancas rum, rullarna räckte inte och hela projektet pausades, åh va de kryper i mig då. Jag vill ju ha färdigt allt på stört! Men nu är det äntligen klart, ser fram emot att få visa er resten av rummet!


Hittade en så himla fin bild i kamerarullen, på Jasmina mitt ute i det gröna med ett fång ormbunkar. Här fotade vi ett samarbete hon skulle göra. Jisses vad glad jag är att få ha henne som kollega, vi skrattar oss igenom det mesta och inget jobb blir jobbigt med henne!


På tal om jobb, har jag visat bilderna vi tog tidigt i somras för Gooselings? Måste bli bättre på att visa er allt fint vi jobbar med!


Häggen blommade och vi fick fota de allra sötaste textilierna. Då hade vi hela sommaren framför oss, bästa tiden!


Älskar den här bilden på Bianca, nyvaken och sådär busig. Utanför fönstret står Hollie och gör roliga skutt och ingen kan få Bianca att skratta som hon! Systrar ändå!


Hörrni, nu ska jag krypa ner i sängen. Den här veckan väntar massvis med roliga jobb, en spännande lunch och häng på mitt favoritställe!


496 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Påsken

bottom of page