top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Mellis

Idag är jag helt galet trött, vi var på middag igår hos Jasmina och Peder och försöket i att transportera hem en sovande Bianca misslyckades totalt, vi var vakna till 2 här hemma med en liten tjej som absolut inte ville somna om. De problemen har vi aldrig haft med Hollie utan vi har varit extremt bortskämda med att kunna åka runt hej vilt när hon sov, om Hollie väl somnat så sover hon sig igenom ett helt världskrig i princip, Bianca är precis tvärtom. Vi fick alldeles för lite sömn inatt och vi har därför tagit det väldigt lugnt idag hela familjen, ganska mysigt det också.

Vi tog en tur med alla ponnys i skogen på morgonen, friskt luft och att få komma ut i skogen är nog den bästa medicinen mot typ allt!


Fördelen med att Bianca sov dåligt inatt är ju att hon sov 3 timmar ute i vagnen. Då drack jag kaffe i mysigt sällskap i köket!


Och när hon vaknat efter vilan gjorde hon oss sällskap.

Bianca mumsar på Gröt från Alex & Phil. Vet inte riktigt hur många gånger jag skrivit om hur mycket vi gillar dessa? Bianca för att hon tycker det smakar smaskens och jag för att det är så attans smidigt att plocka fram en sån här klämmis till mellis!Nästintill omöjligt att INTE sitta lite på bordet under en måltid!


Hur gulliga är inte Biancas brallor? Hade velat ha ett par likadana, så sköna!Igår flyttade drömsoffan ner i vår matsal framför kaminen. Äntligen börjar den hörnan bli klar, tog bara 4 år! Den här soffan från Sika Design är så himla fin tycker jag och bryter av fint mot de övriga mörka trämöblerna. Dessutom är den så himla skön. Nu väntar vi bara på en crèmefärgad fluffig matta och ett runt alldeles magiskt soffbord där framför. Ser så mycket fram emot att hänga här!


Nu ska vi borsta av grillen och börja förbereda middagen vi ska äta tillsammans med mina föräldrar som kom hem från Filippinerna imorse! Har saknat dom så himla mycket och det känns så himla bra att ha dom hemma igen, hänger ju med var och varannan dag så det blir alltid så tomt när dom är ute och reser!


Trevlig helg till er!

661 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nytt år

Söndag

bottom of page