top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

KaninungarLyckan alla dessa små djur ger oss är obeskrivlig, att barnen får ha djuren så nära är verkligen värdefullt. Att ha våra ponnys, katten och kaninerna gör att vi dagligen hänger ute och matar, borstar, klappar och fixar. Våra kaniner bor ute i vårt stall men dom får dagligen komma in en stund för gos.

Vågar påstå att de här är världens keligaste kaninungar så mycket som vi håller på med dem!


Biancas lilla dockvagn från Suuky agerar just nu mest kanintaxi! Så gulligt att man smäller av!

Två svarta kaninungar är fortfarande till salu och letar ett hem. Svarta kaniner är inte lika poppis utan av någon anledning väljer man hellre andra färger, helt galet ju! Dom här två små kaninpojkarna är världens gosigaste och förtjänar ett bra hem. Hör av dig om du är sugen på en liten!
Bianca blir överlycklig när hon får köra vagnen. Att hålla i kaninungarna fixar hon inte riktigt än. Små barn och kaniner är ingen bra kombo vill jag lova. Hollie däremot fixar det galant!


Den lilla vita borde heta Grädde tycker Hollie!


Kaniner måste ju vara bland de gosigaste djuret tycker jag, om man håller på med dem mycket från start vill säga. Våra kaniner är jättesociala och kommer när man kallar på dom, lägger sig i knät och låter sig bäras runt på av barnen!


Nu ska jag ut i solen, fortsätta fixet i växthuset och sen tänker jag lägga mig i vår solstol på verandan och svara på mail!

774 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Söndag

Biancas rum

bottom of page