top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Små vänner


Vi passar på att pussa extra mycket på de här små som faktiskt flyttar nu en efter en i veckan, till sina nya hem och till nya barn och familjer som vill gosa med dom. Måste erkänna att det kommer kännas lite tomt nere i stallet utan vårt lilla kaningäng. Som tur är väntar Gunnel kaninbebisar om 3 veckor.


Bianca har svårt att hantera sötheten men har lärt sig att hon måste vara försiktig och inte får bära. Så gulliga tillsammans dom här två!


I helgen har vi fått så himla mycket roligt gjort, men också sånt där som vi har behövt fixa som inte är lika roligt, som att stapla ved, dra ris till majbrasan och kratta. Jag har spenderat massa tid i växthuset och planerat om alla mina små blommor. Igår slog blommorna ut på våra plommonträd och vilken dag som helst blommar även äppelträden och körsbärsträdet. Det är så vackert nu, påminner mig själv om att nu behöver jag inte längta längre, att det är dags att njuta och ta in.


Veckan som kommer innehåller både jobb, ledighet, valborgsgrill med våra vänner och en ny förskola för Hollie och Bianca. Att skola om barnen känns så mysigt och jag ser fram emot att få hänga med dem på nya förskolan under några dagar.


Hörrni nu är jag så galet trött, det tar minst sagt på krafterna att spendera dagarna ute i en solig trädgård. Vi hörs snart igen!500 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Söndag

Biancas rum

bottom of page