top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Kaninen Penny


Har jag berättat om Penny? Våran dvärgvädur som flyttade hit för några veckor sen. Världens gosigaste lilla kanin och det bästa Hollie vet är när Penny får komma in en stund och gosa lite. Penny var lite rädd när vi fick henne men efter mycket tålamod från oss och massvis med gos så är hon nu världens härligaste kanin som skuttar nyfiken fram till oss och lägger sig i våra knän och somnar.


Imorse medan jag vek inte barnens kläder kröp Hollie och Penny upp i madrasshörnan i Biancas rum som ofta får agera myshörna.


I övrigt är vi riktigt sega idag och gör inte mycket alls, solen skiner och kanske tar vi en ridtur i skogen snart och jag funderar på att äntligen måla klart övervåningen som stått halvmålad sedan i våras. Jag vill flytta tillbaka vårt sovrum igen då jag inte alls trivs i det andra rummet. Ja ni hör ju, 100 saker på gång men orkar knappt ens börja. Nu ska jag iallafall ta en kaffe på trappen i solen medan Bianca sussar i vagnen och klicka hem vinteroverall och andra ytterkläder till kidsen från Babyshop, känns som de nyss hade sommarkläder och jag har inte alls hunnit med i den här övergången. Babyshop kommer förövrigt Hollies fina rosa tröja ifrån! (reklam)


Hoppas ni har en fin söndag!

210 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Söndag

Biancas rum

bottom of page