top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Kalas

I onsdags fyllde Bianca 2 år och det firades med kalas idag, mysigt och kaoisigt som sig bör. Trots de sistnämda så älskar jag när alla våra närmsta samlas här hemma hos oss, barnen leker, några ute, några inne, några hoppar studsmatta och vi vuxna pratar om allt och inget, fikar och torkar saft som spills ut. Jag gjorde smörgåstårta i vanlig ordning, de har blivit lite tradition när Bianca fyller år men för att att barnen inte ska bli allt för besvikna så gjorde jag även citronmuffins med lemoncurd och citrongrädde, löjligt gott!


Vi dukade upp nere i matsalen eftersom regnet öste ner, men precis när alla kom så sprack de upp och solen kom, älskar ju svenska sommaren ändå och hallå jag hann knäppa en bild innan alla kom! Bra gjort!
Blommor är ju ett måste när man fyller år såhär på sommaren!

Hollie och jag plockade in ett fång med blommor och fyllde hela huset med!Recept på de här hittar ni i mitt tidigare inlägg här!
Nu ska vi bränna av lite intervaller och sen är det jag som däckar i soffan framför en serie! Är så pepp på den kommande arbetsveckan!


677 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page