top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Julledigt


Godmorgon, men insåg att det var mer godlunch! Jag vaknade sent efter en välbehövlig sovmorgon efter gårdagens festligheter i form av brunch i vårt växthus och sen middag och AW med Relatable gänget, vi hade så trevligt att vi blev kvar till sist!

Barnen har checkat ut från förskolan och julledigheten har infunnit sig, det känns så himla skönt att skrota runt hemma nu några veckor utan några måsten.

Bianca har hittat Hollies Maileg kaniner och små sängar och hennes största intresse just nu är att bädda till de små kaninerna. En perfekt syssla när man väntar på frukost, helt galet skönt att den här ungen kan sitta still några minuter.


Att stolarna är lite som en bur är ännu bättre!
Hollie och Bianca matchar i gulligaste plaggen från Tiny Cottons, finns att köpa hos Babyshop här (adlink)!Idag står pulklaåkning efter ponnysarna på schemat, varm choklad och bus ute i snön med grannarna!

Det är vackert som i en saga utanför fönstret och jag hoppas innerligt att den här snön ligger kvar tills det vänder och blir vår! Hoppas ni får en mysig dag. Ett fullproppat inlägg om vår magiska brunch i växthuset kommer upp ikväll så håll tillgodo!

Kram från mig

394 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Söndag

Biancas rum

bottom of page