top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Julklappsfavoriter hos Minirepubliken


Jasmina och jag har i år igen fått den stora äran att jobba med Minirepubliken och har plockat ut våra absolut bästa julklappstips. Minirepubliken är en barnbutik som ligger mig varmt om hjärtat, där finns i princip allt det finaste till de små och många av mina favoritmärken hittar ni just där.


Minirepubliken satsar inte på det bredaste utbudet utan det absolut bästa, väldigt fint tycker jag och Stephanie som driver butiken har själv valt ut varenda lilla pryl som säljs där. Här kommer enligt mig de allra finaste julklappstipsen till någon liten person!


Maileg, ett favoritmärke sedan länge och de här söta mössen och kaninerna finns i massa olika varianter och med de allra finaste tillbehören. Den här lilla musen kommer i en söt ask med täcke och kudde. Bianca älskar att bädda och plocka i och ur, säga godnatt och pussa och bädda om igen. Hon lär bli superglad för den här lilla muspojken! Spana in Mailegs söta produktet här!


Pussel för de allra minsta från Ferm Living!Småblommigt bedset från danska Konge slöjd!Kanske den gulligaste valen någonsin!Krokar kan man aldrig ha för mycket av i ett barnrum enligt mig, perfekt att hänga ryggsäcken, favoritkläderna, fina tygpåsar eller annat på. Den här fina kroken hittar ni här!


Strumpbyxor är världens bästa plagg tycker jag och mina barn har strumpbyxor på sig nästan varenda dag. Tror knappt Bianca äger några strumpor! De här strumpbyxorna från Cóndor finns i massvis med färger, har superbra kvalité och är sådär mjuka och sköna även efter 100 tvättar. Ni hittar de här!


Ännu en liten söt mus från Maileg!
Så himla mycket finheter!


Hoppas att ni gillar allt fint lika mycket som jag, vill ni se mer av Minirepublikens fina utbud så tycker jag ni ska klicka er in till deras hemsida!


Kram från mig

578 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nytt år

Söndag

bottom of page