top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Julklappar

Inlägget publiceras i samarbete med Yves RocherVisst är det väl ändå mysigt att vi kan roa oss med att slå in julklappar, jag gillar att vara ute i god tid dessutom. Att ge bort hudvård eller en doft känns både väldigt personligt och fint tycker jag och kan också vara väldigt svårt att veta vad personen gillar men om man bara tar sig tiden att ta reda på det så blir det en väldigt uppskattad present vill jag lova.


Det här två produkterna är en duschgel och en parfym och det doftar magiskt, inget slår doften av liljekonvalj om ni frågar mig och Yves Rocher har verkligen lyckats återskapa den friska vårdoften som liljekonvalj har, duschgelen blir sådär härligt mjuk och skummig och är dessutom berikad med blåklintsvatten från deras ekologiska odlingar. Ljuvligt!Här ovan ser ni i den vita flaskan en duschkräm jag använder mycket, den är toppen för känslig hud och är precis sådär mjuk och len som jag gillar, duschkrämen löddrar inte och rengör huden skonsamt. Innehåller inga konstigheter utan är helt naturlig. Den andra är även den en duschgel och innehåller ekologisk trollhassel och är speciellt framtagen för känslig hud. Väldigt fint att ge bort som ett kitt såhär!
När jag fick den här lilla schampoflarran måste jag erkänna att jag var lite skeptisk, vi är en familj på 4 där alla har mycket hår och ibland känns det som en hel schampoflaska går åt på en helg. Men den här lilla flaskan räckte för oss nästan en månad? Det är en koncentrerat schampo som innehåller glansgivande citron och en flaska räcker till 30 tvättar – lika många tvättar som med en stor flaska på 300 ml! Dessutom är flaskan försedd med en doseringskork så när du trycker lite lätt på flaskan åker det ut en exakt rätt mängd schampo. Nej men hur bra?

Det här schampot bara måste ni testa!


Utöver det produkterna jag har nämnt här ovan så har Yves Rocher verkligen ett härligt utbud och något för alla, fråga din mormor eller mamma, pappa eller brorsa vad deras favoritdoft är, kanske älskar din mormor precis som min liljekonvalj. När vi nu ska vara hemma så mycket vi bara kan är det ett perfekt tillfälle att unna oss själva en mjuk dusch, en kräm som påminner oss om våren eller ett nagelack som piggar upp!


Glöm för all del inte att spana in Yves Rochers limited edition Christmas Collection!


491 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page