top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Julklappar

Brukar ni köpa julklappar till varandra? Att köpa till barnen är en självklarhet hos oss men att köpa till de vuxna är inte lika självklart och vi har genom åren gjort lika olika men regeln i vår familj är att inte köpa något bara för att köpa, utan hittar man något man vet att person vill ha då får man slå till. Dessutom gör vi som säkert många andra paketleken på julaftonskväll, alltid lika mysigt tycker jag.

I år önskar jag mig mest mysiga presenter såsom keramik, doftljus, servetter, handdukar och härliga krämer. Jag har fotat några av mina favoriter i den kategorin för Black Balloon och kanske hittar ni ett julklappstips bland dessa.


Jag har alltid gillat ideen att ge bort en liten korg med härligheter, tycker det är den absolut bästa presenten. Tänk er en liten korg med ett doftljus, en fin juldekoration, en handduk och en body lotion. Jag hade iallafall blivit så glad!Ni vet ju sedan tidigare att jag älskar doftljusen från quod. Inte bara för att det är det snällaste doftljusen som finns och dessutom doftar magiskt utan även för hur fina de är. När ljusen brunnit upp kan man använda de till kaffekopp, kruka, vas, kanske till tandborstarna, eller som godisskål. Ja ni fattar! Ett av dessa ljusen (minst) brinner konstant här hemma just nu!Keramik i en salig blandning kan jag aldrig ha för mycket av, det här från E.Leijon har verkligen blivit favoriter här hemma. Jag hade ju den stora äran att fota Emelies bröllop för två år sedan och kom av den anledningen också i kontakt med hennes vackra keramik. Jag har både skålar, tallrikar och kaffekoppar och tycker det är så vackra!
Handtvål och body lotion är alltid ett säkert kort att ge bort. Här är några favoriter från Humdakin!


Kökshanddukar och servetter använder vi konstant här hemma, även dessa från Humdakin i en härlig färgskala.


Det här små juldekorationerna från AfroArt är nya för i år, jag tycker det är så fina!

Alla dessa produkter hittar ni hos Blackballoon!


Hoppas ni fått lite julklappstips och att ni får en härlig Lucia. Vi hade Lucia och grötkväll igår på tjejernas förskola och idag firar vi hemma med familjen, lussebullar, pepparkakshusbygge och klä granen står på agendan.

554 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page