top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Inget November utan lite VAB

Jag måste erkänna att November börjat lite motigt, jag har en hel del jobb just nu och väldigt spridda jobb vilket ofta gör det rörigt i mitt huvud, några stora andra små, ett projekt jag jobbat på ett år håller i dagarna på att sys ihop och såklart kommer dippen precis när man vill leverera som bäst. Det som tog udden av mig var att min nya kamera inte lirade med mig vilket resulterade i att jag lämnade tillbaka kameran och bytte upp mig till en annan modell. Jag trodde att nya kameran skulle vara som den gamla fast strået vassare men oj vad fel jag hade, brusreduceringen var inte alls den jag ville, färgerna stämde inte men tillslut så fann jag en ny trotjänare i en Canon Eos 5 D mark III. Wow säger bara!

Precis när jag började känna att jag var på banan igen så ringde förskolan, Johan är i Göteborg i fyra dygn och filmar så det var bara att tänka om, boka av, släppa jobben och andas.


Idag mår tjejerna bättre och ingen feber verkar hänga kvar men vi stannar inne, myser, pysslar och vilar!


Tur att dom har varandra dom här två, obeskrivlig kärlek! Hoppas innerligt att dom fortsätter vara såhär goa mot varandra!Vad har ni för er idag?361 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page