top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Hon och jag och färgerna


Det händer alltid något i mig när årstiderna skiftar om, plötsligt trillar jag dit på något nytt, trendigt eller ej och det känns alltid som en nystart på något vis, lite som att man vill börja om, hänger du med?

Just nu är jag löjligt förälskad i varenda ton denna bild innehåller, beige, mossigt grönt och rostiga toner. Drömmer om en havregul soffa och klickar hem linnelakan i brända toner och ja det är väl precis så det funkar med trender, först är vi tveksamma, sen trillar vi alla dit. Bara det faktum att jag sitter just nu iklädd ett par rostrosa manchester byxor, haha hur ska detta sluta?

Jag gillar trender och gillar att hitta en nytändning i materiella saker såsom plagg eller inredning men sen är de det där som inte går att ta på, känslan, det murriga, mysiga, ombonade och lite mörka, så vill jag ha det runt mig just nu. Bäddar sängen med blandade beiga, gula, rosa toner, fyller soffan med mustiga kuddar och sätter upp tapeter här hemma. Minst ett ljus i varje fönster, för mysets skull!

Vårt sovrum är målat havregult och när jag tänker efter så börjar jag nog gilla gult, färgen jag haft så svårt med. Är det en slump att det är supertrendigt just nu? Skulle inte tro det!


Bianca i de allra mysigaste koftan från Arket och strumpbyxor från Condor, jag har stickad kjol och min favorittop från Faithfull the brand! Älsk på den färgen!Ser ni knytet i fram? Så himla fint!Min älskade lilla busunge! Den här åldern är något alldeles spciellt tycker jag, så himla go just nu, pratar en massa, är så nyfiken på allt och fortfarande så liten men samtidigt stor. När jag hämtar på förskolan kramas hon länge, andas i mitt öra och säger "mamma". Den känslan!!


Hörrni, med detta sagt känner jag mig redo för höst. Höstlöven och en trädgård utanför som skiftar i brunt och orange känns inte så farlig ändå, väldigt vacker måste jag säga och den här hösten har jag verkligen maxat myset!

538 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page