top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Hollies rum


Hollies rum är det mysigaste rummet i hela huset, det är ganska litet och väldigt ombonat och som sig bör, fullt med massvis med prylar och grejer!

Tapeten vi nyss tapetserat älskar jag bara mer och mer för var dag, tycker verkligen att tapet fixar det där lilla extra myset i ett barnrum.


Massvis med små askar att ha småprylar i. En mer ordningsam unge än Hollie finns nog inte, det blir liksom aldrig stökigt inne i hennes rum och hon är så otroligt noga med att var sak ska ha sin plats där inne, nästan lite kusligt att hon märker direkt om någon flyttat på något. Den ordningsamma sidan har hon deffinitivt inte ärvt av mig, däremot hennes behov av att ha städat kommer nog från mig. Jag är ju nämligen expert på att stöka ner och får också lite panik när det är stökigt runt mig, en ganska jobbig kombo!Den lilla stolen och docksängen fick lite nyfärg och användes som rekvisita förra veckan till en plåtning. Älskar det roströda mer och mer och tycker det är så fint till de gröna!

Skåpet har fått flytta in till Hollie och är fullt med leksaker, perfekt att kunna stänga in alla hästar, miniatyr sadlar, pyttesmå borstar och grimmor.Bianca är inte så ofta uppe i Hollies rum, men ibland får hon leka där uppe. Knäpptyst och super försiktig och så himla nöjd är hon över en stunds lek här uppe!


Dom här små lockarna alltså! Bianca har förövrigt börja sova hela nätter nu, vi valde att ta bort flaskan som eskalerade mot slutet och hon kunde lätt dra i sig 3 flarror under en natt. Nu somnar hon 19 och vaknar runt 7, sånt lyx. Nästa steg blir att flytta hennes säng till hennes rum, vipps så var bebistiden slut på riktigt. Väldigt väldigt skönt tycker jag!


Nu ska vi doppa jordgubbar i choklad på Hollies begäran, det perfekta fredagsmyset tyckte hon och jag kan inte annat än att hålla med henne. Sen blir det fredagsmiddag här hemma, känns så skönt med helg!1 015 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Nytt år

Söndag

bottom of page