top of page
  • Skribentens bildAnna Kubel

Hollie 5 år


Idag fyller Hollie 5 år, 5 år!! Fortfarande så liten men också så himla himla stor nu, så klok, rolig och full av idéer. Hollie fick bestämma hur hon ville fira sin dag och vi gjorde vårt bästa i att försöka uppfylla det. Rostmackor med sylt till frukost, och sen kalas med kompisarna. En chokladtårta med vit chokladfrosting, 5 ljus och ballonger.

Solen sken men det gör den alltid på Hollies födelsedag. Det var påskhelg för 5 år sedan också när Hollie bestämde sig för att komma ut, och då var det också helt galet varmt och soligt!


Vad vore livet utan dig Hollie, du gör mig stolt varenda dag. Som jag älskar dig!
5 år känns som en så härlig ålder, hade gärna stannat här några år. Jag ser mer och mer av mig själv i Hollie, paniken hon får när något inte blir som hon tänkt, hur noga hon är med sina saker men samtidigt så galet slarvig och bra på att stöka ner. Det ständiga planerandet, vad vi ska äta? Vem som ska hämta på förskolan och vilken ponny hon ska rida. Jag är precis likadan.

Det bästa är hennes humor, hon älskar att dra skämt och vi skrattar så mycket ihop hon och jag!


Nu sover du med din bästa vän Wilma uppe på ditt rum, Johan och jag har städat bort resterna från dagens firande och landar i soffan nu framför en serie. Så rik på all kärlek just nu, alla fina vänner och familj som firat med oss idag.

Tack för alla grattis!461 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Hej semester

bottom of page